OGŁOSZENIE PDF Drukuj Email
Piątek, 16 Maj 2014 10:50
                                                               OGŁOSZENIE

Zapytanie o cenę oraz zaproszenie do składania ofert

Od 01 maja br. Stowarzyszenie „Bezpieczny Powiat Hrubieszowski” realizuje projekt pt. „Organizacja imprez i działań o charakterze poznawczym, integracyjnym oraz promującym podregion Gotania” współfinansowany w ramach konkursu Nr 2/SPPW/NGO/2013 „Od wizji do nowoczesnego zarządzania podregionem Gotania” przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej.

W związku z realizacją projektu zwracamy się z zapytaniem o cenę oraz zapraszamy do składania ofert na usługę opisaną w poniższej uproszczonej specyfikacji warunków zamówienia.

Uproszczona specyfikacja warunków zamówienia. Przedmiot zamówienia.

1. Zakup cyfrowego aparatu fotograficznego o podstwowych parametrach:

-        rozdzielczość – 20,4 mln pixeli

-        zoom optyczny – 50x

-        3 calowy ekran LCD

-        optyczna stabilizacja obrazu

-        nagrywanie filmów FULL HD

-        ręczna regulacja zoomu-ostrości

-        zdjęcia seryjne do 10 kl/s

-        wizjer optyczny

-        ogniskowa - 24-1200

Warunki realizacji zamówienia.

1. Zaoferowana cena powinna być ceną brutto, a każdy z oferentów może zaproponować tylko jedną cenę i nie może  jej zmienić.

2. Stowarzyszenie „Bezpieczny Powiat Hrubieszowski”  jako realizator projektu, udzieli zamówienia oferentowi, który zaproponuje cenę najniższą.

3. Oferty mogą być składane za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.   lub w wersji  papierowej na adres Stowarzyszenia „Bezpieczny Powiat Hrubieszowski” ul. 3-go Maja 37 (Dom Nauczyciela, parter),      22-500 Hrubieszów w terminie do 21 czerwca 2014 r. do godz. 11-tej.

Pozostałe warunki zamówienia.

1. Termin zapłaty za usługę –  14 dni po wystawieniu faktury lub rachunku.

2. Sposób zapłaty – jednorazowo, przelewem na wskazane konto bankowe.

3. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia zamówienia, jeżeli cena za usługi zaproponowana w ofertach będzie przekraczała wysokość środków finansowych  jakie zamawiający przeznaczył na organizację koncertu w kalkulacji projektu.

Zdzisław Kosakowski

Prezes Zarządu Stowarzyszenia